Take away

Nyd denne underlige tid sammen med dine nærmeste og forkæl jer selv med lækker take away fra os. Vi bringer Mortens Aften, julefrokosten, fredagshyggen, søndagsbrunchen, nytårsmenuen - det lækre måltid ud til dig.

COVID-19 indskrænker fortsat vores måde at leve på og vi er nødsaget til atter at samles færre, når vi mødes privat. Derfor har vi i Musikkens Spisehus udvidet vores take away-menuer. Vi ønsker at bidrage til, at du bruger tiden med dine allernærmeste og bringer kvaliteten og komforten ind i måltidet.

Nyd tiden med dine nærmeste

Du kan købe Musikkens Spisehus' lækre menuer som take away. Vi bringer både anden ud til Mortens Aften, julefrokosten, juleanden til juleaften, nytårsmenuen, fredagshyggen, smørrebrød, weekendbrunchen - eller du kan ringe og forhøre dig om præcis din yndligsret.

Forkæl dine medarbejdere

Glæd dig over at kunne forkæle dine hårdtarbejdende medarbejdere, der mere end nogensinde før, skal være omstillingsparate i denne underlige tid. 

Julefrokosten behøver ikke blive afblæst.

Hold julefrokosten i jeres virksomhed og respekter forsamlingsforbudet, så bringer vi maden ud til jer.

Hvis I vælger at afblæse årets julefrokost...

Har I brug for et alternativ til årets store sociale event, så forkæl medarbejderne med en fredagsmenu for to eller familien, som de selv kan afhente i Musikkens Spisehus, så de kan nyde tiden sammen med deres nærmeste derhjemme.

Vil du høre mere om take away-mulighederne, så ring til os:

General Manager
Mikael Kopp Christensen
T. 22 24 82 33
mkc@musikkensspisehus.dk

Sales Manager
Cathrine B. Kallehauge
T. 60 20 31 70
cbk@musikkenshus.dk

Følg med på Facebook.