Social Dining

Serveres ved store 10 personers borde hvilket sikre en optimal oplevelse, samt et minimalt madspild.

1. Heat

Rørt krabse salat med spørde croutons og hjerte salat
Råmarineret færøsk laks med variantion af jordskok
Grillet svampe toast med røget vildsvin

 

2. Heat 

Landtidsstegt culotte med pebersauce, variation af selleri og syltede svampe
Timian farseret perlehønebryst sprøde artiskokker og supréme sauce
Knust kartoffelpure med vilde urter og sprøde chips
Hovedsalat med asiatisk inspireret marinade, fennikel crudite og puffede nudler 

 

3. Heat

Klassisk citronfromage med sprøde kys og tempereret chokolade
Mazarinkage med vaniljecreme, syltede æbler og skovsyre
Osten ”Comendante” fra sønderhaven gårdmejeri, gode oliven og sprøde rugekiks

 

Pris pr. person / 398,- (min. 20 personer)