SÆSONMENUEN December

EN TOTAL GASTRONOMISK HELAFTENS OPLEVELSE PÅ KONCERTAFTNER KAN DENNE MENU FØRST NYDES EFTER 19:00 - FOR GÆSTER DER IKKE SKAL TIL KONCERT.

Amuse-bouches
Naanbrød – røget and – friskost
Rævhede skinke - Ølandshvede - osten Havgus
Kartoffelblinis – rogn - purløg

Stegt kammusling
Gratineret blomkål, osten Havgus og krondildsblanquette

Sprøde kalvebrisler
Variation af løg og sauce på røget marv

Glaseret Duroc
Syrlige æbler, kartoffelkompot og æblegastrik

Dessert  
Med karamelchokolade fra Valrhona, passion og vaniljecreme

En aften ved fjorden

7 serveringer

Bobler til amuse-bouches

4 glas vinmenu

Mineralvand m/u brus

kaffe og sødt

998,-

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret / 118,-

Hovedret / 248,-

Dessert / 88,-