Sæsonmenu MARTS

EN TOTAL GASTRONOMISK HELAFTENS OPLEVELSE PÅ KONCERTAFTNER KAN DENNE MENU FØRST NYDES EFTER 19:00 - FOR GÆSTER DER IKKE SKAL TIL KONCERT.

Sprød crouton med Rævhedeskinke og Havgus

Gravad okseinderlår med saltet grønt, kimche mayo og koriander

Røget lammebrissel med grillet artiskok og BBQ-creme

Pocheret torskeryg med lun skaldyrsbisque, jordskok og citronconfit

Sprød kylling fra Gråsten med skorzonerrødder og sauce klorofyl

Grillet Angus med cremet selleri, confiteret hvidløg og sprøde vildmosekartofler

Dessert med variation af mørk chokolade, solbær og sprøde kys

 

Sæsonmenu / 700kr

Vinmenu / 700kr

 

En aften ved fjorden

Bobler til velkomst
7 serveringer
4 glas vinmenu
Mineralvand m/u brus
Kaffe eller the samt petit fours

1.495,-