SÆSONMENUEN APRIL

EN TOTAL GASTRONOMISK HELAFTENS OPLEVELSE PÅ KONCERTAFTNER KAN DENNE MENU FØRST NYDES EFTER 19:00 - FOR GÆSTER DER IKKE SKAL TIL KONCERT.

Amuse-bouches selection / 95,-
Røget lammebrissel - kartoffel emolution - syltet sennepsfrø
Rævhede skinke - Ølandshvede - Osten Havgus
Sorthummer - Ristet hvidløg - Estragonmayonnaise 

Grillede hvide asparges
Med stenbiderrogn, friske urter og luftig hollandaise / 118,-

Stegt slethvar
Med nye gulerødder, fermenteret hvidløg og muslingesauce / 118,-

Farseret perlehøne
Med variation af løg og cremet sauce med ramsløg / 248,-

Dessert
med nye rabarber, hvid chokolade og muscovado / 88,-

 

3 retter / 348,-
4 retter / 428,-

En aften ved fjorden

7 serveringer

Bobler til amuse-bouches

4 glas vinmenu

Mineralvand m/u brus

998,-