Sæsonmenu DECEMBER
EN TOTAL GASTRONOMISK HELAFTENS OPLEVELSE PÅ KONCERTAFTNER KAN DENNE MENU FØRST NYDES EFTER 19:00 - FOR GÆSTER DER IKKE SKAL TIL KONCERT.Sprød crouton med Rævhedeskinke og Havgus
Gravad okseinderlår med saltet grønt, kimche mayo og koriander
Røget lammebrissel med grillet artiskok og BBQ-creme
Ceviche med helleflynder med røget sesam og sprøde urter
Sprød kylling fra Gråsten med skorzonerrødder og sauce klorofyl
Fransk Canette rosastegt bryst, sprødt confit af lår, variation jordskok og kraftig andesauce med citrusnoter
Dessert med sorbet på ristet kokos, Valrhona chokolade og passion
Sæsonmenu / 700kr
Vinmenu / 700kr
En aften ved fjorden
Bobler til velkomst
7 serveringer
4 glas vinmenu
Mineralvand m/u brus
Kaffe eller the samt petit fours
1.495,-