Sæsonmenu Oktober

EN TOTAL GASTRONOMISK HELAFTENS OPLEVELSE PÅ KONCERTAFTNER KAN DENNE MENU FØRST NYDES EFTER 19:00 - FOR GÆSTER DER IKKE SKAL TIL KONCERT.

Sprød crouton med Rævhedeskinke og Havgus

Gravad okseinderlår med saltet grønt, kimche mayo og koriander

Røget lammebrissel med grillet artiskok og BBQ-creme

Stegte kammuslinger med grillet broccoli og sauce med osten ”Ask”

Stegt torsk med variation af kål og sauce klorofyl

Dansk tungsvin som rosa stegt mørbrad og sprød krokette med vilde svampe og rodselleri

Danske æbler med sprød chokolade fra Valrhona og polynesisk vanilje

 

Sæsonmenu / 700kr

Vinmenu / 700kr

 

 

En aften ved fjorden

Bobler til velkomst
7 serveringer
4 glas vinmenu
Mineralvand m/u brus
Kaffe eller the samt petit fours

1.495,-