Koncertmenu

DEN RIGTIGE START PÅ EN FANTASTISK OPLEVELSE I KULTURENS TEGN

---FEBRUAR --- 

Frisk rørt stenbiderrogn  
med syltet lime, sprød agurk og sauce på kærnemælk

Grillet spansk ”Iberico Presa” gris
med grillet kål, grøn anis og sauce blanquette

Klassik fromage
med citrus noter, bora bora vanilje og friskrørt iscreme

---MARTS--- 

Pocheret torskeryg  
med lun skaldyrsbisque, jordskok og citronconfit

Grillet Angus
med cremet selleri, confiteret hvidløg og sprøde vildmosekartofler

Dessert
med variation af mørk chokolade, solbær og sprøde kys

Hovedret / 248,-
2-retter / 328,-  
3-retter / 348,-

Koncertaften

3-retters menu med 2 glas udvalgte vine
Kaffe eller the til desserten

558,-

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret / 118,-

Hovedret / 248,-

Dessert / 88,-