Koncertmenu

DEN RIGTIGE START PÅ EN FANTASTISK OPLEVELSE I KULTURENS TEGN

---MARTS--- 

Pocheret torskeryg  
med lun skaldyrsbisque, jordskok og citronconfit

Grillet Angus
med cremet selleri, confiteret hvidløg og sprøde vildmosekartofler

Dessert
med variation af mørk chokolade, solbær og sprøde kys

---APRIL--- 





























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































 med lun skaldyrsbisque, jordskok og citronconfit

Pocheret torskeryg 

med cremet selleri, confiteret hvidløg og sprøde vildmosekartofler

Grillet Angus

med variation af mørk chokolade, solbær og sprøde kys

Dessert

 

 

Saltet laks
med grøn chili, fennikel og vilde urter

Glaseret svinenakke
med variation af tomat og aromatisk sauce

Dessert
med nye rabarber, mandel og vaniljeis

Hovedret / 248,-
2-retter / 328,-  
3-retter / 348,-

Koncertaften

3-retters menu med 2 glas udvalgte vine
Kaffe eller the til desserten

558,-

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret / 118,-

Hovedret / 248,-

Dessert / 88,-