Koncertmenu

DEN RIGTIGE START PÅ EN FANTASTISK OPLEVELSE I KULTURENS TEGN

--- SEPTEMBER --- 

Filet af rødtunge 
Med sprød crouton og variation af blomkål

Dådyr 
Som rosastegt filet, braiseret bov med glaserede rødbeder og solbærsauce

Dessert
Danske blommer med vanilje og sprød bastogne

 

---OKTOBER --- 

Stegte kammusliger
Med grillet broccoli og sauce med osten ”Troldhede Ask”

Mørbrad af dansk tungsvin  
Rosastegt og sprød kroket med vilde svampe og pure på rodselleri

Danske æbler
Med chokolade fra Valrhona og polynesisk vanilje

 

 

Hovedret / 248,-
2-retter / 328,-  
3-retter / 348,-

Koncertaften

3-retters menu med 2 glas udvalgte vine
Kaffe el. The til desserten

558,-

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret / 118,-

Hovedret / 248,-

Dessert / 88,-