Frokost

Serveres i tidsrummet kl. 12:00 – 16:00

Frokost servering

Gl. modnet sild med karrysalat og sprøde kapers
Koldrøget færøsk laks med sprødt rugbrød og krydderurter
To slags europæisk charcuteri med gode sylterier
Fransk landpaté med grov sennep
Sprøde salater med klassisk vinaigrette
Osten ”Gammel Knas” med kompot og oliven
Klassisk mandelkage med vaniljecreme og bær
Sæsonens lune frokostret

228,-

 

Frokost klassikere

Gl. modnet sild med karrysalat og nybagt rugbrød / 88,-  

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og syltede agurker / 118,-  

Omelet med lagret skinke og osten ”Gammel Knas”  / 108,-  

Pariserbøf med klassisk tilbehør / 148,- 

Musikkens sprødstegte rødspætte med håndpillede rejer / 165,-

Grillet ribeye (300g) med håndpisket sauce bearnaise og sprøde fritter / 348,-

 

Frokostmenu- april 

Grillede hvide asparges 
Stenbiderrogn, friske urter og luftig hollandaise

Farseret perlehøne  
Variation af løg og cremet sauce med ramsløg

Dessert
Nye rabarber, hvid chokolade og muscovado

2 retter / 328,-
3 retter / 348,-

 

DESSERT OG OST

3 slags europæiske oste 
Hjemmelavet kompot, ristet rugebrød og oliven / 88,-

Dessert 
Desserten fra frokostmenuen / 88,-

Kager og sødt

Mandelkage
med vanijecreme og bær / 38,-

Chokolade
Tre slags fyldte chokolader fra Valrhona / 28,-