Frokost

Serveres i tidsrummet kl. 12:00 – 16:00

Frokost servering

Gl. modnet sild med karrysalat og sprøde kapers
Koldrøget færøsk laks med sprødt rugbrød og krydderurter
To slags europæisk charcuteri med gode sylterier
Fransk landpate med grov sennep
Sprøde salater med vinaigrette
Osten ”Gammel Knas” med kompot og oliven
Klassisk mandelkage med vaniljecreme og bær
Sæsonens lune frokostret

228,-

 

Frokost klassikere

Gl. modnet sild med karrysalat og nybagt rugbrød / 88,-  

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og syltede agurker / 118,-  

Omelet med lagret skinke og osten ”Gammel Knas”  / 108,-  

Udvalg af gode charcuterier med sylterier og salat vinaigrette / 135,-

Pariserbøf med klassisk tilbehør / 148,- 

 

 

Frokostmenu 

Forret
Stegt kammusling med sprøde jordskokker og muslingefumé

Hovedret
Dansk ”Onglet” med dehydrerede rødbeder, svampecreme og sauce gastric

Dessert
Hvid chokolade og limefromage med litchisorbet og estragon

2 retter / 328,-
3 retter / 348,-

 

DESSERT OG OST

3 slags europæiske oste 
Hjemmelavet kompot, ristet rugebrød og oliven / 88,-

Hvid chokolade fra Valrhona
Limefromage med litchisorbet og estragon / 88,-

Kager og sødt

Mandelkage
med vanijecreme og bær / 38,-

Klassisk medalje
med konditorcreme og hindbærsyltetøj / 48,-

Chokolade
Tre slags fyldte chokolader fra Valrhona / 28,-