”A LA CARTE”

Serveres i tidsrummet kl. 12:00 - 21:00

FORRETTER

Koldrøget færøsk laks
Med aromatisk mayonnaise, rugbrød og frisésalat / 118,-  

Stegte kammuslinger
Med grillet broccoli og sauce med osten ”Ask” / 118,- 

HOVEDRETTER

Stegt torsk 
Med variation af kål og sauce klorofyl / 348,-

Rosastegt mørbrad af dansk tungsvin
Med sprød krokette med vilde svampe og rodselleri / 248,-

Klassisk tournedos
Dansk okse med efterårssvampe og sauce Madeira  / 348,-

DESSERT OG OST

Tre slags europæiske oste
Med tilhørende hjemmelavet kompot, ristet rugbrød og oliven / 88,-

Danske æbler 
med chokolade fra Valrhona og polynesisk vanilje / 88,-

Kager og sødt

Mandelkage
Med vanijecreme og bær / 38,-

Chokolade
3 slags fyldte chokolader fra Valrhona / 28,-

  --- På koncertdage udgår denne menu  ---