”A LA CARTE”

Serveres i tidsrummet kl. 12:00 - 21:00

FORRETTER

Koldrøget færøsk laks
Med aromatisk mayonnaise, rugbrød og frisésalat / 118,-  

Tempereret kuller
Med grillet hjertesalat og sommertrøffel / 118,- 

 

HOVEDRETTER

Stegt slethvar
Med nye gulerødder, fermenteret hvidløg og muslingesauce / 348,-

Timian farseret poussin
Med variation af løg og nye kartofler / 248,-

Grillet ribeye (300 g)
Med håndpisket sauce bearnaise og sprøde fritter / 348,-

DESSERT OG OST

Tre slags europæiske oste
Med tilhørende hjemmelavet kompot, ristet rugbrød og oliven / 88,-

Dessert
Danske jordbær med sprød mandel og vanilje / 88,-

Kager og sødt

Mandelkage
Med vanijecreme og bær / 38,-

Chokolade
3 slags fyldte chokolader fra Valrhona / 28,-

 

 --- På koncertdage og Sankt Hans den 23 juni fra kl 16:00 udgår denne menu ---