”A LA CARTE”

Serveres i tidsrummet kl. 12:00 - 21:00

FORRETTER

Koldrøget færøsk laks
Med aromatisk mayonnaise, rugbrød og frisésalat / 118,-  

Knurhane
Med solmodne tomater, avocado og basilikum / 118,- 

 

HOVEDRETTER

Stegt slethvar
Med nye gulerødder, fermenteret hvidløg og muslingesauce / 348,-

Glaseret svin
Med sprøde flæskesvær, nye kartofler i estragon og røget ægte sauce / 248,-

Grillet oksehøjreb (300 g)
Med håndpisket sauce bearnaise og sprøde fritter / 348,-

DESSERT OG OST

Tre slags europæiske oste
Med tilhørende hjemmelavet kompot, ristet rugbrød og oliven / 88,-

Dessert
Karamel pannacotta med danske hindbær og yoghurt / 88,-

Kager og sødt

Mandelkage
Med vanijecreme og bær / 38,-

Chokolade
3 slags fyldte chokolader fra Valrhona / 28,-

 

 --- På koncertdage udgår denne menu  ---