”A LA CARTE” FEBRUAR

Serveres i tidsrummet kl. 12:00 - 21:00

FORRETTER

Koldrøget færøsk laks
Med aromatisk mayonnaise, rugbrød og frisésalat / 118,-  

Frisk rørt stenbiderrogn  
Med syltet lime, sprød agurk og sauce på kærnemælk / 118,- 

 

HOVEDRETTER

Stegt slethvar 
Med skorzonerrødder og sauce klorofyl / 348,-

Grillet spansk ”Iberico Presa” gris
Med grillet kål, grøn anis og sauce blanquette / 248,-

Klassisk tournedos
Dansk okse med efterårssvampe og sauce Madeira  / 348,-

DESSERT OG OST

Tre slags europæiske oste
Med tilhørende hjemmelavet kompot, ristet rugbrød og oliven / 88,-

Klassik fromage
Med citrus noter, bora bora vanilje og friskrørt iscreme / 88,-

Kager og sødt

Mandelkage
Med vanijecreme og bær / 38,-

Chokolade
3 slags fyldte chokolader fra Valrhona / 28,-

  --- På koncertdage udgår denne menu  ---