”A LA CARTE”

Serveres i tidsrummet kl. 12:00 - 21:00

FORRETTER

Koldrøget færøsk laks
Aromatisk mayonnaise – rugbrød – frisésalat / 118,-  

Sprøde lammebriser
Lun ”kartoffelsalat”, vilde urter og æbleeddike / 138,- 

HOVEDRETTER

Ryg af Vesterhavstorsk
Variation af kål og sauce blanquette188,-

Dansk ”Onglet”
Dehydrerede rødbeder, svampecreme og sauce gastric / 248,-

DESSERT OG OST

3 slags europæiske oste
Hjemmelavet kompot, ristet rugebrød og oliven / 88,-

Hvid chokolade fra Valrhona
Limefromage med litchisorbet og estragon / 88,-

Kager og sødt

Mandelkage
med vanijecreme og bær / 38,-

Klassisk medalje
med konditorcreme og hindbærsyltetøj / 48,-

Chokolade
Tre slags fyldte chokolader fra Valrhona / 28,-

 --- På koncertdage udgår denne menu ---