Selskabskort

Musikkens Spisehus' selskabspakker til arrangementer afviklet i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus, gælder for grupper mellem 15 og 250 gæster (max 150 gæster i Øvre Restaurant eller ca. 60 gæster i Nedre Restaurant).

 

Selskabspakke 1

 

Letrøget laksetatar med sprød rugbrødsknas og aromatisk karse
Glaseret spoleben fra dansk frilandsgris med cremet selleripuré timian og stegte kartofler
Karamel panna cotta med vaniljecreme og sprød karamel
Inkl. velkomstdrink, Musikkens Spisehus Prosecco 
1 flaske Husets vin (1/2 hvid og ½ rød) samt kaffe fra fransk press

Pris pr. person / 598,-

 

Selskabspakke 2

Kraftig hummerbisque med tempereret ryg af kullerfilet og dildolie
Braiseret dansk kalvebryst med tyttebær
Sprøde sæsongrøntsager og persillekartofler
Chokoladekage i to lag med sprød mandelcrumble og vaniljeis
Inkl. velkomstbobler Mont Michel Cava, 1 flaske vin
(1/2 flaske Dash Wood Chardonnay og ½ flaske Côte
du Rhone La ferme du mont) samt kaffe fra fransk press

Pris pr. person / 798,-

 

Selskabspakke 3

 

3-retters menu sammensat efter sæsonens aktuelle råvarer. 

Skifter ca. 8 gange om året

Menueksempel: 


Terrine af dansk hummer
Karsesorbet, sprød malt og aromatisk frisee
Morkelfarseret fransk vagtel (udbenet) med sorte trompethatte, jordskokker i teksturer og cremet vagtelsauce
Variation af solbær
Vaniljeis, sprød vaffel og skovsyre

Inkl. velkomstbobler Champagne André Clouet Champagne,
1 flaske vin (1/2 flaske Neudorf Chardonnay
½ flaske Pio Cesare Langhe DOC, 1 glas Coteaux de Layon )
samt kaffe fra fransk press og fyldte chokolader

Pris pr. person / 998,-

 

Selskabspakke 4

 

5-retters menu sammensat efter sæsonens aktuelle råvarer. 

Skifter ca. 8 gange om året

Menueksempel: 

Terrine af dansk hummer
Karsesorbet, sprød malt og aromatisk frisee
Kammusling
Saltbagte skalotteløg, brunet smør og persille
Morkelfarseret fransk vagtel (udbenet) med sorte trompethatte, jordskokker i teksturer og cremet vagtelsauce
Udvalg af gode europæiske oste
Havtornkompot, knækbrød og oliven
Variation af solbær
Vaniljeis, sprød vaffel og skovsyre

Inkl. velkomstbobler Champagne Pol Roger Champagne,
(1 glas Baron de ”L” Baron du Ladousette,
1 glas Chardonnay Edna Valley, 1 glas Marsannay Meo Camuzet,
1 glas Banyls Pierre Gaillard, 1 glas Coteaux de Layon )
samt kaffe fra fransk press og fyldte chokolader

Pris pr. person / 1298,-

 

Eksklusiv menu

 

En aften sat i topgastronomiens tegn indeholdende de bedste råvarer og unikke vine.
12 nøje afstemte og unikke serveringer med spændende og udfordrende indslag.
Vi komponerer menuen med råvarer som:

f.eks. duer fra Bress, sorte trøfler, pighvar fra Vesterhavet, dansk hummer og krogmodnet vildt fra de danske skove.
Kort sagt en aften, hvor vi ”spiller” med musklerne. 

Pris pr. person / 2998,-