SÆSONMENUEN - OKTOBER

EN TOTAL GASTRONOMISK HELAFTENS OPLEVELSE PÅ KONCERTAFTNER KAN DENNE MENU FØRST NYDES EFTER 19:00 - FOR GÆSTER DER IKKE SKAL TIL KONCERT.

Amuse-bouches
Østers – Stikkelsbær – Lang peber
Nanbrød – Røget and – Friskost
Tempura – Broccoli – Syltet sennepsvinaigrette

Tempereret torsk
Brunet jordskokkecreme, chips og rosmarin

Jomfruhummer
Dansk kål, citronconfit og sauce på osten ”Ask”

Dansk gråand
Confiteret lår, solbær, glaseret rødbeder og løvstikke

Variation af pære 
Vanilje, hasselnødder og rød skovsyre

En aften ved fjorden

7 serveringer

Bobler til amuse-bouches

4 glas vinmenu

Mineralvand m/u brus

kaffe og sødt

998,-

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret / 118,-

Hovedret / 248,-

Dessert / 88,-