Sæsonmenu

SÆSONMENUEN

EN TOTAL GASTRONOMISK HELAFTENS OPLEVELSE
PÅ KONCERTAFTNER KAN DENNE MENU FØRST NYDES EFTER 19:00
- FOR GÆSTER DER IKKE SKAL TIL KONCERT. 

Amuse-bouches
- Pighvar – sprød nudel – yoghurt
- Nanbrød – gravad okse – friskost
- Hønsechips – estragon mayo – kimchi

Kammusling
Tomat – Aromatiske urter – Olivenolie 

Kulmule
Blomkål – Æbler – Skærmdild

Ryg af vildsvin
Majs – Kantareller – Brombær

Danske solbær
Gode råd – Hvid chokolade – Vanilje

    

En aften ved fjorden

7 serveringer

Bobler til amuse-bouches

4 glas vinmenu

Mineralvand m/u brus

kaffe og sødt

998,-

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret                                                                                                                        118,-

Hovedret                                                                                                                    248,-

Dessert                                                                                                                        88,-