Koncertmenu AUGUST/SEPTEMBER

DEN RIGTIGE START PÅ EN FANTASTISK OPLEVELSE I KULTURENS TEGN
- SERVERES TIRSDAG - LØRDAG I TIDSRUMMET 17:00-18:30                                                 

--- AUGUST--- 

Stegte kammuslinger
Sauce nage, nye gulerødder og krydderurter 

Glaseret short rib
Nye majs, persillerod og intens sauce

Nye hindbær
Mandelkage, vaniljecreme og sprød crumble

 

--- SEPTEMBER--- 

Stegt kulmule
Sprød crouton, friske urter og tomater 

Svineskank
Perlebyg, tyttebær og timian

danske æbler
Hvid chokolade, mandel og vanilje

 

3 retter: 348,-
3 glas vinmenu: 248,-
2 glas vinmenu: 168,-
2 glas vinmenu og kaffe/the: 198,-
 Kaffe/the:  40,-

  

Koncertaften

3-retters menu med 2 glas udvalgte vine
Mineralvand
Kaffe el. The til desserten

558,-

 

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret                                                                                                                        118,-

Hovedret                                                                                                                    248,-

Dessert                                                                                                                        88,-