Koncertmenu OKTOBER / NOVEMBER

DEN RIGTIGE START PÅ EN FANTASTISK OPLEVELSE I KULTURENS TEGN - SERVERES TIRSDAG - LØRDAG I TIDSRUMMET 17:00-18:30

--- OKTOBER--- 

Tempereret torsk
Jordskokkecreme, chips og romarin 

Dansk gråand
Solbær, glaseret rødbeder og løvstikke

Variation af pære
Vanilje, hasselnødder, rød skovsyre

 

--- NOVEMBER--- 

Stegt kammusling
Variation af kål, löjrom og sauce blanquette

Dansk kalv
Knoldselleri, shiitake svampe og sauce med røget marv

Dessert
Karamelchokolade fra Valrhona, kokos og passion

3-retter / 348,-

Koncertaften

3-retters menu med 2 glas udvalgte vine
Mineralvand
Kaffe el. The til desserten

558,-

 

 

--- ”a la carte” pris ---

Forret / 118,-

Hovedret / 248,-

Dessert / 88,-