Frokost

FROKOST MENU

 

Torsk, kål og muslingesauce

 

Braiseret dansk kalv, selleri og timian sauce

 

Chokoladedessert med passion og vanilje

 

2 retter 248,-

3 retter 298,- 

 

FROKOSTSERVERING

Gl. dags modnet sild med karrysalat og sprøde kapers

Koldrøget færøsk laks med sprød rugbrød og krydderurter

To slags europæisk charcuteri med gode sylterier

Fransk landpate med grov sennep

Sprøde salater med klassisk ”Mormor” dressing

Osten ”Gammelkans” med kompot og oliven

Klassisk mandelkage med vaniljecreme og bær

Sæsonens lune frokostret ”Spørg din tjener”                                                             228,-

 

 

KLASIKKER

Gl. dags modnet sild - karrysalat - nybagt rugbrød   88,-

Fiskefrikadeller - hjemmelavet remoulade - syltede agurker  118,-

Omelet - lageret skinke - osten ”Gammel Knas”  108,-

 

 

KAGER

Mandelkage  35,-

3 Slags chokolader fra Valrhona  25,-

 

 

 

MUSIKKENS SIGNATUR

Serveres hele dagen 

 

FORRET 

 

Østers - Sherry vinaigrette - Karamelliseret citron 25,- stk

Grillet jomfruhummer - aioli - marineret salat  168,-

Udvalg af europæisk charcuteri - paté - gode sylterier  128,-

Risotto - svampe - purløg - parmesan  128,-

 

HOVEDRET 

 

Torsk - Kål - Muslingesauce  268,-

T-bone steak - sprøde fritter - håndpisket bearnaise  398,-

Braiseret kalvebryst – jordskokker- sprøde kartofler 228,-

 

  

DESSERT

 

Biodynamisk Deickkase ”12m lagret ost” -  havtorn – knækbrød      89,-

Mørk chokolade – Vanilje –  Passion   89,-

Chokolade creme brulee – Valrhona – pæresorbet  89,-