Frokost

FROKOST MENU

 

Grillet havtaske, kål og muslingsauce

 

Braiseret dansk kalv, jordskokker og timian sauce

 

Citrontærte, mandel crumble og vanilje is

 

2 retter 248,-

3 retter 298,- 

 

FROKOSTSERVERING

Gl. dags modnet sild med karrysalat og sprøde kapers

Koldrøget færøsk laks med sprød rugbrød og krydderurter

To slags europæisk charcuteri med gode sylterier

Fransk landpate med grov sennep

Sprøde salater med klassisk ”Mormor” dressing

Osten ”Gammelkans” med kompot og oliven

Klassisk mandelkage med vaniljecreme og bær

Sæsonens lune frokostret ”Spørg din tjener”                                                             228,-

 

 

KLASIKKER

Gl. dags modnet sild - karrysalat - nybagt rugbrød   88,-

Fiskefrikadeller - hjemmelavet remoulade - syltede agurker  118,-

Omelet - lageret skinke - osten ”Gammel Knas”  108,-

 

 

KAGER

Citrontærte  48,-

Mandelkage  35,-

3 Slags chokolader fra Valrhona  25,-

 

 

MUSIKKENS SIGNATUR

Serveres hele dagen 

 

FORRET 

 

Østers på 3 måder  75,-

Grillet jomfruhummer - aioli - marineret salat  168,-

Udvalg af europæisk charcuteri - paté - gode sylterier  128,-

Risotto med svampe - purløg - parmesan 128,-

Ravioli med vildsvin - morkel - puffede svær ”Klimaretten 2017”  100,-

 

HOVEDRET 

 

Dampede Limfjords muslinger - persille - sprøde fritter 168,-

Slethvar - spædekål - Blanquet sauce - krondild  268,-

T-bone steak - sprøde fritter - håndpisket bearnaise  298,-

Braiseret kalvebryst – jordskokker- sprøde kartofler   228,-

  

DESSERT

 

Biodynamisk Deickkase ”12m lagret ost” -  havtorn – knækbrød      89,-

Citrontærte - brændt marengs - vaniljeis   89,-

Pære - hvid chokolade – karamel   89,-

Chokolade creme brulee – Valrhona – pæresorbet  89,-