Aften ”A LA CARTE”

SNACKS

Østers Gillardeau NO. 2
Saltede Marcona-mandler
Pistacienødder
Sprøde chips
Udvalg af gode oliven
Kyllingechips
Brud af vellagret ost

Pr. stk. 25,-

FORRETTER

Koldrøget færøsk laks
Aromatisk mayonnaise, sprødt rugbrød og friske urter / 118,-  

Hummerbisque
Jomfruhummer, bønner og dild / 178,- 

HOVEDRETTER

Ryg af Vesterhavs torsk
Spidskål, sort oliven og tomatiseret sauce188,-

Grillet oksehøjreb
Nye majs, bearnaise og sprøde fritter / 295,-

DESSERT OG OST

3 slags europæiske oste
Hjemmelavet kompot, ristet rugebrød, gode oliven / 88,-

Variation af pære
Vanilje, hasselnødder og rød skovsyre / 88,-

 --- På koncertdage udgår denne menu ---