Aften

Snacks

Østers - neutral, paneret el. Bloody Mary 28 kr. pr. stk.
Mandler – chips – oliven 45,-
Rejechips – marsala – aioli 35,-
Sprød rulle – paprikamayo 50, -

 

Aperitif

Champagne André Clouet, Grand Cru Brut 128,-
Cava, Mont Michel 88,-
Prosecco, Cuvee, Musikkens Spisehus 68,-
Gin & Tonic, Hendricks og Fever Tree 98,-

 

Forretter 

Taskekrabbe med sprøde skoleagurker, karse og croutons*
Udvalg af europæisk charcuteri og paté med gode sylterier
Risotto med forårsgrønt, ramsløg og parmesan
Grillet kuller med nye ærter i ramsløg og skummende muslingsauce*
Grillet jomfruhummer, aioli og marineret salat (tillæg 45,-)

 

Hovedretter

Rosastegt onglet med nye rødder, ægte sauce og blomsterkarse*
Stegt rødspætte med frisk grønt og persillekartofler
Dampede Limfjordsmuslinger med persille og sprøde fritter
Grillet Rib med sprøde fritter og håndpisket bearnaise (tillæg 45,-)

 

Dessert og ost

Osten ”KRY” fra Arla Unika med kompot og knækbrød
Variation af danske jordbær med vanilje og kammerjunker*
Citrontærte med brændt marengs og vaniljeis
Chokoladedessert med Valrhona chokolade

Sæsonmenu markeret med*
(Forretter 118,- hovedretter 238,- Dessert 85,-)

2 retter 348,-
3 retter 398,-
4 retter 448,-